Förhandsröstade i EU valet

Det har varit en solig dag, och det säger man nej till. Med 12, 13 plusgrader och träden har börjat bli så vackra gröna. Dagens transport fungerade till min förvåning bra, och jag fick komma direkt hem på eftermiddagen.

Nu måste jag ärligt säga att jag inte har engagerat mig så mycket för kommande EU valet. Bara för några dagar sedan bestämde jag mig vem jag skulle rösta på. Idag ordnades det förhandsröstning här på boendet. Jag hann bra tills det var dags att rösta. Och det gick bra, det var vänliga människor som hjälpte mig.

Ikväll var jag med personalen o. en granne ute på en promenad. Det var riktigt skönt väder. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.