Vau vilken flow

Det är inte alla gånger som det smakar att åka små eller stora omvägar med Vippari, för att komma hem. Efter en halvtimme i bil kan jag lova att då smakade det med kaffe, samtidigt fick jag en pratstund med en personal som jag tycker. Kände att jag får ha min människosyn, och behöver inte känna mig för speciell bara för att jag har egna åsikter.

Ja ikväll fick jag söka bland mina papper, för att hitta nummer på servicesedel och ge det till Karleby Sortso. Gjorde såsom handikappvården bad mig att göra, tog en kopia och skickade på posten till min assistent. Har svårt att förstå varför skall pappren komma först till mig, och sedan i min tur skall jag skicka det vidare. Nå, i alla fall fick jag bort lite onödiga papper från skrivbordslådan.

Kvällen trampning blev sju kilometer på tjugo minuter. Ja vau vilken flow säger jag själv. 🙂 Efteråt blev det en bra känsla i kroppen. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.