Lärde mig att man borde vara mer noggrann

Det kändes härligt med en solig morgon efter gårdagens regn. På jobbet var det en bra arbetsdag. Till min förvåning hann jag med alla arbetsuppgifter som fanns på skrivbordet, då får jag alltid en bra känsla.

Före dagens vattenterapi var vi med assistent i bubbel polen. I simhallen var det ovanligt lugnt. Och min vattenterapi gick bra. Konstigt, vad det känns alltid så kallt när man kommer upp från vattnet.

Här hemma blev en diskussion med Stadin Puutarhuri, angående min beställning och frakt. Från min sida var det någon miss, jag hade missat att man inte enskilda styck av denna produkt. Jag fick det ändrat på min beställning att jag ville ha 6 st av den här ogräs redskapet istället för två, och då ingår fraktkostnaderna i priset o. får till R-Kiosken här i Jakobstad. Ja jag lärde mig att man borde vara mer noggrannare, när man beställer något. Detta var något nytt att det borde vara en mängd för att få det skickat hem till en.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.