Har aldrig varit med om något sådant

Här var det en regnig morsdag men det hindrade inte för att få fin dag till mor. Lunchen åt vi med familjen hos min bror, allt smakade gott. Det känns alltid härligt att få fira tillsammans.

Jag fick på Messenger ett meddelande från Stadin Puutarhuri, att man hade försökt maila mig men det hade inte fungerat. På grund av höga leverans/frakt kostnaderna skickar de inte utanför Helsingfors, så de frågade om jag kunde hämta från R-Kiosken i Hertonäs. Svarade att jag hade ingen möjlighet att göra det eftersom jag bor i Jakobstad. Frågade om de kunde skicka hit till R-Kiosken.

Ja jag har aldrig varit med om något sådant. Och att vara ärlig så såg jag inget om leveransen när jag beställde. Konstigt nog kom det ett bekräftelse per mail att jag hade betalat den. Får se om och när jag får mitt paket.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.