Korvgrillning

På dagen mailade jag en gång till Stadin Puttarhuri om beställningen jag går och väntar på. Nu skrev jag att jag hade betalat också, får se om de svarar den här gången då. Allt börjar verka lite konstigt.

Här blev det korvgrillning när det blev dags för middag, vi med personalen och grannarna satt ute o. åt. Just då sken solen men sen försvann den bakom molnen och blev mulet o. kyligt. Det smakade gott med grillkorv, grillade grönsaker och sallad.

För mig är det att

man kan tala flera

språk en rikedom.

Svenska och finska

pratar jag flytande,

men skrivningen är

bättre på svenska.

Ibland är det svårt

att förklara det för

människor som tycker

att jag är tvåspråkig.

Det är jag också,

men inte riktigt helt.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.