Frågan om snabbhet

God förmiddag, hade en skön och lugn morgon. Det är lugnt här på boendet när några av grannarna har farit på fotboll. Utom att jag hade igen några silverfiskar i badrummet, hur skall man bli av med de små liven? Solen skiner vackert från en blå himmel, sedan är det en varmare dag med kring 11, 12 värmegrader.

Nu har jag testat mobilcertifikatets funktion genom att logga in mig på Telias webbsidor. Först försökte jag göra det på datorn, ganska fort insåg jag att det var frågan om snabbhet eftersom först skulle man skriva in mobilnumret o. sen godkänna med en kod på telefonen, men jag var lite för långsam. Sen testade jag göra samma sak på mobilen, och tänk att då lyckades jag med det. 🙂 Ja det är något som skall tränas, det brukar vara så när jag ska lära mig en ny grej. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.