Posten kom med allt annat än det jag ville ha

Hade förhoppningar på att jag hade hunnit få paketet, jag skrev om igår men icke sa nicke och posten kom med allt annat. Då blev det jag fick printa ut bilden på det som mamma kommer att få av mig. Smått besviken är jag nog över att jag inte hann få det.

Det nya Sim-kortet från Telia till mobilen, mobilcertifikat som hjälper till med identifieringen på en del platser på nätet och behöver inte försöka att komma ihåg alla lösenord. Vet inte riktigt om det hade behövts skaffa Sim-kortet men i alla fall har jag det. En handledare hjälpte mig med att byta ut kortet.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.