Dela gärna!

Jag vill lägga upp det här FB inlägget för LÅNGTIDSSJUKA BARN, Ni får gärna dela det vidare.

Project Liv

DELA GÄRNA!!!

SE HIT ALLA LÅNGTIDSSJUKA BARN! Älskar du att få post?💌 Känns tiden på sjukhuset lång eller saknar du annars bara en uppmuntrande brevvän? Project liv och BUU-klubben startar första veckan i juni ett samarbete kring brevväxling och vi söker nu mottagare till post som sänds av BUU-klubbisar till just DIG!❤ Ifall du blev intresserad så tveka inte utan skicka gärna ett mail med ditt namn, adress och ålder till: heidi@projectliv.fi så ser vi till att posten hittar rätt 😉 Obs! Kontaktuppgifterna används enbart till brevväxlingen och ingenting annat! #projectliv14 #yle #buu #brevväxling #tobringbackalostsmile #kulturivården

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.