Morgonens tacksamhet

Här på boendet har några alarmarmband blivit utbytta, eftersom batterierna hade blivit gamla. De nya kom igår. I morse när jag hade stigit upp hörde jag grannen ropa på mig, jag svarade att jag skulle ringa efter hjälp. I samma stund när jag kröp till skrivbord där mobilen fanns på laddning, öppnades dörren till min lägenhet, en handledare hade väl hört mitt svar. Jag berättade om situationen, man lovade gå och förmedla budskapet vidare. Just då kände jag en tacksamhet inom mig.

Innan det var dags att fara till jobbet, frågade jag om man var från dagliga verksamheten på väg till speldagen, som man får testa på olika spel / idrottsgrenar. Ja det var man, så jag sade att jag var intresserad av den och ville sen veta angående tiderna.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.