Ett bra knep

På förmiddagen tog jag och beställde ett nytt fodral till mobilen, testade att betälla från Wish, där var det löjligt billigt och ett fodral bara för fem euro. Nåja det är nästan ingenting, och mitt mobilfodral börjar vara lite nött o. trasigt. Beställningen lyckades jag göra via telefonen, ibland tycker jag att det kan vara smått eller petigt på telefonen och föredrar sen dator, men nu gick det.

Här hos mina föräldrar var kaffemaskinen sönder, själv är jag mer eller mindre beroende av kaffe. Ett bra knep är att ta ett melittapåse och lägger pappret i en tratt och sedan i en mugg o. så häller man varmt vatten på. Och kaffe blir det kan jag lova. Så jag fick kaffe. 🙂

Solen skiner från en klarblå himmel. Jag är hemma med pappa, medan mamma är på något eget. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.