Saker kan förändras

Alltid någon gång blir jag förvånad över, att det finns människor som tar saker för givet. Det man har hört eller läst om att kommer och gälla från och med nu, men saker kan förändras även för mig. Till exempel i morse när jag berättade för en personal på dagliga verksamheten, att jag fick fara till jobbet på måndag. Svaret jag fick, man trodde att jag skulle vara där. Och jag sade, ja men det blev lite förändringar och log glatt. 🙂

Det har varit en härlig solig dag, lite varmare som känns skönt. Nu är jag hos mamma och pappa, känns skönt med helg. Pelargonerna som har övervintrat ser gröna och fina, vilket gör mig glad. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.