Bättre känsla och Hästsko pelargon plantor

På dagen fick jag en bättre känsla, även om det ibland är rätt tufft att stå på sig med sina åsikter. Sedan kom jag fram till: ”
Jag är jag. Andra människor får tycka och tänka vad de vill om mig. Men jag måste få stå på mig. Jag kan inte bli till någon annan så det så!.” Det går inte alltid få alla människor att gilla om en, utan man måste följa sitt hjärta och sina känslor. Någon gång behöver man tänka också på sig själv. Kan ingenting åt om alla ser den jag är och mina behov. Jag är speciell på mitt eget sätt, det tänker jag också vara.

Nu på eftermiddagen fick jag mina Hästsko pelargon plantor på posten. 🙂

Innan jag planterade med personalen, var pelargonplantorna någon stund i vattenbad och suga i sig vatten eftersom de hade rest i ett plastfodral. Jag var glad över att dst fanns möjlighet att plantera.

Nu har Hästsko pelargonerna hitta sin plast på fönsterbrädan. Vet inte om det märks att jag är intresserad av blommor, eller att jag har bara ett fönster. Ha 🙂 🙂 Ha 🙂 🙂 Ha 🙂 🙂 !! Orkidén som ni ser här fick komma bredvid skrivbords lampan. Allt är möjligt om man vill, Nå jag är inte riktigt klok men jag försöker vara.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.