Mitt förslag

Tisdag, vilket betyder trampning i mitt schema. Nu skall ni inte tro att det står på något papper, utan jag har det i mitt huvud. Handledaren som hjälpte med att spänna fast fötterna, småpratade jag med så pass att jag trodde att det skulle påverkat farten på trampningen. Men det blev 11 km på 42 min, ganska bra eller vad? 🙂

Nu har jag gått och funderat smått fram ett förslag, som jag mailade till handikappvården. Om det kunde vara en lösning ifall jag fick ta en Inva-taxi till jobbet och vattenterapi på måndagar. Då kunde jag ta elrullstolen. Behovet av att komma ut och träffa andra människor. Och att min kropp inte klara av flera dagars arbete. Ja det var mitt förslag, återse att vad man tycker om det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.