Jag måste bara ta reda på

Idag hade jag tudelade känslor medan jag var på dagliga verksamheten, ledig men det kändes inte rätt. Känslan lättade lite då handikappvården svarade på mitt mail att man lovade kontakta min arbetsplats. Ja jag måste bara ta reda på, och det får kosta vad det vill, ger inte upp i första taget. Och ett svar ska jag ha.

Det var kall vind som blev värre mot eftermiddagen, och blev till snöväder. Skönt att vara på vattenterapi, ha min assistent och vän. Ibland är det bra att få prata ut sina tankar och funderingar. Små saker som görs till stora kanske i onödan, utan att se från min synvinkel. Själv har jag börjat tänka, att det kan vara någon som har något emot mig. Visst vill jag bli av med tanken, men det är något som inte stämmer. Jag måste få säga mina åsikter. Dagens vattenterapi gick bra, och efteråt var vi en stund i bubbel polen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.