Kopplar av i helgen

Firade igår att helgen skulle komma när jag kom hem, med att tina upp en bulle till kaffet. Ibland blir jag snål på något gott och nu blev det en bulle. Samtidigt fick jag en trevlig pratstund med personalen om veckans händelser, och det gav väl en puff i mig att skicka ett mail till handikappvåden, frågade om handledaren hade tid att hjälpa med att skriva och det hade man. Ibland går det lite fortare ifall någon annan skriver.

Mailet gick såhär: ”Vet redan nu att det inte känns rätt att vara ledig på måndag. Ibland kommer jag att ha tre dagars arbete på tisdag, vilket kommer att stressa mig. Anser att rullstolen inte är orsak till en förkortad vecka, och att det borde finnas en annan lösning.”

Efter det bestämde jag mig för att koppla av i helgen, och inte prata om det här ämnet. På kvällen löste jag ut födeldagspresenten, biljetten till Fork konserten av mina gudföräldrar och var med dem. Mor och far kom också med. Konserten var bra. Man kan bara beundra hur sångarna kunde göra med sina munnar alla instrument ljud, det var något fantastiskt och roligt tyckte jag.

Det har varit soligt och fint idag. Vi var med mor till stan, lite på kläd uppköp åt mig. Jag hittade bland annat en vårjacka. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.