Fick duschstolen fötter??

Jaha, jaha, var fanns en duschstol månne, det fanns inte i omklädningsrummet där stolen brukar vara. Men på simavdelningen hittade min assistent en och kom med den till mig. Konstigt men det verkade som om det var två duschstolar i användning idag också.

Nu var ingen i bubbel polen, vi for dit och var där en stund före min vattenterapi. Skönt att ligga där i vattnet och låta musklerna slappna av. Sen kom jag upp och sitta för att kroppen skulle vänja sig lufttemperaturen, innan jag skulle gå i den något svalare terapibassängen. Min vattenterapi gick bra. Och i något skede såg jag att det var någon som behövde duschstolen, men assistenten hade sett vart man hade gått med stolen och gick efter den. Så hade duschstolen fått fötter??

Det kom lite snö när vi med assistenten gick till bilen. Mamma och pappa kom med mina saker och blommor hem till mig.

Den här Ficus Bonsai var en av blommorna. När jag hade googlat om hur blomman skall skötas, insåg jag att det blir en utmaning. Växten tycker inte om ljus och skall klippas ganska rejält, undrar nog om jag vågar eller klarar av det. Har någon erfarenhet av Ficus Bonsai? Och en hortenzia fick jag av min egen vårdare.

Tänk att det är första april, ingen har lyckats lura mig. 🙂 Själv läste jag ett aprilskämt i tidningen. 🙂 Nu sitter jag och myser i mina nya sockor som jag fick till födelsedagen, de är varma och sköna. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.