40 Årsfesten

Det blev en riktig fin och härlig 40 årsfest, ja det blev ju lite tjuvstart med födelsedagsfirandet eftersom den riktiga dagen är på tisdag. En timme före festen kom min assistent och hjälpte mig att byta kläder, och det var bra att få lite extra hjälp innan allt var klart. När alla gäster hade kommit hälsade jag välkommen. Många fina presenter och blommor fick jag Det blev väl några tal som var fina att höra, innan vi satte oss till bords.

Här var min plats, vid mitt bord var vi som var lite yngre. Härligt att se alla underbara människor, jag skulle säga att det blev en bra stämning och fina diskussioner . Maten var beställd från Optima, som smakade gott. Sen blev det några tal, alltid rörande och höra när man talar om mig.

Sen när det blev kaffe böt jag bord, ville hinna prata med de andra gästerna. Ett tag satt jag med tre vänner som har varit mina assistenter, det var ganska roligt. Då kunde jag bara skratta, då någon av dem funderade vad jag har som drar till en och får det bli till en vänskap. Ja, det vet jag inte. 🙂 Men det känns fint om jag får säga det själv. Lite senare kom min mosters man och började att spela dragspel, och det blev lite sång. 40 Årsfesten var helt underbart och jag var nöjd.

Idag blev det en sovmorgon, o. så hade det blivit sommartid. Det gjorde att tiden gick ännu fortare, eller ja det kändes så. Vi satt en stund ute i solen. Och sen när de sista gästerna hade åkt, gick vi med mamma igenom mina presenter i lugn och ro. 🙂

Nu ikväll kom jag med taxi hem till boendet. Jag bad sen att personalen skulle hjälpa mig med att ändra klockorna. Ja i morgon är det vardag och jag skall på vattenterapi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.