Smakade på surmjölks välling

Senast idag funderade jag ifall alla brev och allt annat i postväg skall övergå till internet, och då att få till pappers är inte möjligt längre. Vad skall man tänka om detta? Själv var jag på dagen tvungen att gå till Netpost, för att läsa resultatet från PAPA provet. (Livmoderhalsundersökningen) Allt var normalt och bra.

Här på boendet, i stug tre är det traditionell matvecka som mina grannar har önskat det man vill äta. Själv äter jag middag bara ibland så jag brukar inte delta i matönskningarna. Ikväll fick jag smaka på surmjölks välling som var till kvällsmål, en sydösterbottniskt maträtt. Den var lagad av: surmjölk, kaffeost (var tvungen att googla översättningen från finskans leipäjuusto 🙂 ) och russin. Tja, det gick nog att äta, men var kanske inte direkt min favorit. Jag smakar ju på allt, det har jag lärt mig hemifrån. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.