Blev jag utslängd?

Innan jag for från mina föräldrars, kom jag ihåg att ta med en sim mössa som jag tänkte ha i morgon då jag skall simma. I och med när håret är nyfärgad är det kanske bäst att ha en mössa på.

När jag var klar med kvällsbestyren, tänkte jag betala en räkning på datorn. Öppnar kodappen i mobilen som fanns bredvid mig på bordet, knackar in användarnamnet på datorn och sedan koden i kodappen. Ja jag har hittat mina knep att lyckas med allt detta, och det är att ha mobilpennan nära till hans. Betalningen gick rätt smidigt tills jag kom till referensnumret som inte godkändes, höll på att radera bort det men plötsligt hade jag blivit utloggad från nätbanken. Tryckte jag på något? Blev jag utslängd? Jag hade inga aningar om hur det hade gått till, oftast betalar jag via mobilbanken som känns ganska bekvämt. Ja men nu var det bara snällt att försöka på nytt, och allt gick bra.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.