Bra onsdag

En del morgnar får jag ta lärarrollen på direkt, och det är okej, då kan det bli lite mer motion ifall någon ny handledare inte hittar saker i mina skåp. Och då önskar jag att mina trötta ben eller balans inte sviker mig, fast lite vinglig är jag ändå. I morse var det sådan, men det gick bra. Solen tänkte komma fram men kom inte, och på dagen började det komma snö eller något snöblandat regn.

När jag kom till jobbet väntade två dagars arbete på mig. Ett tag tänkte det bli lite stressigt men allt gick nog bra. Jag hann laga måndagens jobb. Hemfärden tog en halvtimme, annars hade jag en bra onsdag. Sen fick jag hem mina varor från Tokmanni. Och nu mot kvällen började solen att skina. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.