Gillar smidiga dagar

Ja jag hade ju inte varit ute på hela helgen, därute på gården blev jag påmind om det slaskiga och våta vädret. Och samtidigt fick jag höra fåglarna sjunga, som kändes härligt att höra.

Här i förra veckan gick jag och sökte min padda, hittade den ingenstans var jag än sökte. När jag hade bett hjälp med att ta fram telefonen ur handväskan på jobbet, så vad hittades där, min padda kanske? Jo alldeles riktigt och jag kände mig bortgjord. Ååh, hur knäpp får man vara?

Annars gick dagen smidigt, inga frågor jag behövde svara på, eller ja förutom en som jag får se vad det blir av och återkommer till det senare. Ja jag gillar sådana dagar. Det var liv i luckan på sim avdelningen idag med 19 pojkar, några av dem var i bubbel polen, så vi med assistenten lät dem vara och for inte o. skrämde livet av de. Hann sedan gå och vara 15 minuter o. bubblade, vi var helt ensamma och plötslig flöt jag. Min vattenterapi gick bra. Konstigt nog fanns det bara två duschstolar men egentligen finns det tre, och vi var tre som behövde. Jag var nästan klar, och vi drog på mig mina byxor så gav vi stolen till följande person.

Idag blev det kebab med sallad vid Korv Görans, där var det lugnt. Vi satt och pratade, lite om några hemligheter som lär vara men jag vet ingenting om, det är väl inför min stora dag förstår jag. Ja ååh, vad jag är nyfiken. Hemma hos mig tog vi med assistenten och duschade citrus träden som blev fria från damm och blev fina. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.