West Side Story

Det blev en snabb träff med mor och far, jag var en sväng hos dem innan vi for och såg på musikalen West Side Story, När man är i stan och försöker hitta en Invalid-parkeringsplats vid Campus Allegro. Oftast är den ledig, ja men nu var det en stor brun container som intog hela platsen, det känns förargade när en stor grej tar bort Invalid-plats. Det var inte den första och säkert inte den sista gången som detta händer. Vi hittade en plats lite längre bort, gå med rullstolen i snöslask och vatten var inte så trevligt.

West Side Story var bra, vilka duktiga Musikinstitutets elever var som samarbetade med Karleby. Musikalen var både på svenska och finska. Berättelsen hade ju en tidlös tema, om två ungdoms gäng som stred mot varann.

Nu är jag hemma på boendet och fick hjälp av nattpersonalen, och sitter i pyjamas.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.