Störningar på Facebook och Instagram

Märkte själv att varken Facebook eller Instagram fungerade igår kväll, därmed kunde inte mina blogginlägg publiceras på Facebook. Lovar att återkomma till dem då allt fungerar igen. Här och nu ställer jag frågan, att har vi människor blivit så beroende av den sociala medier. Själv skulle jag vilja påstå att jag inte har blivit det. Har du eller ni blivit beroende?

Störningar på Facebook och Instagram

Nyhetsbild
Zoom

Flera användare världen över upplever just nu problem när de försöker använda Facebook, Instagram och Whatsapp. Foto: Kallestad, Gorm Flera användare världen över upplever problem när de försöker använda de Facebook-ägda apparna Facebook, Instagram och Whatsapp. TT

”Vi är medvetna om att vissa just nu har problem med att komma in på Facebooks appar. Vi jobbar med att lösa problemet så fort som möjligt”, skriver företaget på Twitter.

Enligt The Independent har flera användare fått ett meddelande om att sajterna ligger nere på grund av underhåll. Andra användare har lyckats ta sig in på sajterna, men har problem med flera funktioner. Vad problemen beror på är i nuläget oklart.

// Österbottens Tidning
Artikeln publicerades 13.03.2019 kl 21:17

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.