Veckan började med en ledig dag

Dagens mulna och snöväder gjorde mig trött på vintern, men glad för att inte behöva ta någon transport till stan, för att veckan började med en ledig dag. Var förmiddagen på dagliga verksamheten, för en stund var jag medgörlig och började måla i min målarbok, tills jag kom på att jag inte var på det humöret. Efteråt kändes fel att man säger vad jag borde göra, okej men tänk om jag vill ta det lugnt.

Tänk att jag klev nästan själv i bubbel polen bara lite stöd gav assistenten. Och efter några minuter slappnade mina ben och armar av o. jag flöt. Min vattenterapi gick bra.

Här hos mig märkte vi att några citronblommor höll på att bli i kläm mot fönstret. Vi med assistenten flyttade trädet på skrivbordet, skrivaren fick komma på byrån bredvid bordet. Det blev bra. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.