Trivs på båda ställen

Nu på dagen när jag var och såg på blommorna hos mor och far, kom jag på att jag trivs på båda ställen, får följa med allt som växer. När jag är hemma hos mig följer jag mina citrus träd /växter, och medan jag är hos mor så får jag se hur pelargoner och andra blommor växer. Ja det känns ganska bra. 🙂

Ikväll här på boendet hade vi med handledaren en studerande med oss en stund, som fick se hur vi gjorde mina kvällsbestyr. Det kändes helt okej, tyvärr hann studeranden inte se hela kvällsbestyret, men något i alla fall. När jag kom till lägenheten satte vi med personalen tulpanerna som far gav mig till kvinnodagen i vatten. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.