Ibland blir det för nära

Visa källbilden

När jag har varit inne på bloggprofilen i Facebook, och godkänt nya människor till vänner. Ja jag är medveten med för- och nackdelar med att vara offentlig person i den sociala media.

Det har varit några fall som människor har börjat skriva och fråga saker som har varit ibland för nära o. personligt. Numera brukar jag svara, att jag inte är intresserad av någon relation men kan vara vän på Facebook, ifall hjälper det inte, så blockerar jag personen från Messenger. Ikväll blev jag tvungen att göra det, för människan förstod inte ordet ”Sluta”, även om jag bad  på olika sätt. Efteråt kände jag att det var ett rätt val.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.