Lugna tag

Ja igår kom jag hem till mina föräldrar. Det blev en lugn fredagkväll med bastubad och några avsnitt Crown. Skönt att se på film i gott sällskap, och att kunna se flera avsnitt från Netflix, då känns det inte som om man bli abruten och se mera.

Det har blivit lugna tag här, inga saker som man måste få gjort utan jag har tagit tiden som den har kommit. Solen har skinit, och ibland kom det någon snöskur, så vädret kändes lite konstigt. Vi var med mor till Prisma och handlade.

Senare på dagen kom min bror och hälsade på, hunden var med också. Alltid är det roligt att få se en liten söt hund. Nu idag lade jag att pelargonens nya skott / grenar börjar blo tjockare, det är nog ljusmängden som gör att allt börjar växa. 🙂 Det är en härlig känsla för en blomintresserad som jag.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.