Kvinnodagen och Finlands regerings fall

Medan jag åt frukost gick vi med min egen handledare igenom min individuella plan, som underlättar de nya i personalen här på boendet. Det var bara något smått som vi fyllde på, t.ex. att jag kunde börja tända själv på min sänglampa eller vara med och lägga kläderna i tvättmaskinen. När vi lagade mig färdig, pratade vi om allt möjligt. Sen kom vi ihåg att gratulera varann på kvinnodagen.

Innan jag for till jobbet, bad föreståndaren mig att komma in och prata. Jag sade att mitt förtroende för handledaren hade tyvärr gått, och ville inte vara selektiv när det gäller personalen. Det hade man full förståelse för, och föreslog att människan skulle komma med en handledare och lära sig. Eftersom jag ansåg att personen inte kunde tillräckligt för att vara ensam hos mig. Diskussionen var bra tyckte jag.

Det kommer kanske att förbli en speciell dag, Kvinnodagen och när man hörde om Finlands regerings fall. Tiden räckte inte för att Vårdreformen Soite som Centerpartiet ville få igenom. Reformen hade flera brister och var inte klar att genomföra, man ville inte lyssna på de andra partierna.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.