Bra torsdagskväll

Det var en ganska solig morgon, som längs dagen förvandlades till mulet och snöväder. Arbetsdagen gick fint, och jag hann laga allt jobb från gårdags kvällen, det var kanske lite mer än vanligt men inte så mycket mer. Det beror på dagarna.

På eftermiddagen fick jag en envis huvudvärk, tog en Aspirin när jag kom hem som nog hjälpte men senare på kvällen tog jag en till. Nu först känner jag att huvudvärken börjar att lätta. Dagens fysioterapi blev lugn med töjning och avslappning, som kändes riktigt skönt.

Kvällen blev bra och jag fick den personalen jag hade önskat mig. Kändes bra att jag inte behövde förklara varför. Var och trampade 7,9 km på en halvtimme. Ja det var en bra torsdagskväll.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.