”Nej, jag är ledig,”vän och sångkväll

Jag var ledig idag, och blivit lovat att man skulle avboka dagens Vippari skjuts, men nu hade man glömt bort att göra det. I lugn och ro satt jag på dagliga verksamheten och lyssnade på tidningsläsningen som pågick just då, plötsligt kom Vipbuss chauffören och frågade: ”Kommer du inte?” Med en smått förvånad blick svarade jag: ”Nej, jag är ledig.” Sen gick chauffören. Det tog inte många minuter innan jag bad att personalen skulle ta o. ringa till Vipcentralen, och samtidigt fick man avboka eftermiddagens skjuts. Ja så kan det gå att saker glöms bort. 🙂

Solen sken vackert men blåsten var kall, även om det var bara minus tre, fyra grader. På eftermiddagen kom min bror och installerade den nya skrivare och allt började att fungera. Sen kom en vän och hälsade på mig. Det kändes härligt med en pratstund.

Ikväll for jag och två andra från boendet med en handledare på sångkväll. Det var trevligt, och där träffade jag några bekanta. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.