Nåja, nu orkar jag inte försöka mer

Ikväll hittade jag lite energi, tog och trampade 10,6 km på knappa 40 min. Redan när jag fick veta om kvälls programmet, frågade jag personalen om min planering lät någorlunda bra, där ingick trampandet. Och det tyckte man att lät bra.

Nu idag kom jag på att jag hade i misstag loggat ut mig från Min Telia appen, lite intressant att följa bland annat med hur mycket man talar för. Men banne mig fick jag inte skrivet in det rätta lösenordet, försökte med alla möjliga ord jag brukar använda, nej det gick inte. Till slut identifierade mig med bankkoderna (på datorn), försökte skapa nytt lösenord men alltid var det något fel på. Nåja, nu orkar jag inte försöka mer, och lade på favoriterna.

Medan jag satt och försökte lösa problemet, ringde en vän mig. Och det blev en trevlig pratstund. 🙂 Saker som för en annan människa kan ta någon stund eller minut, så kan ta längre tid för mig.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.