Har man tänkt?

På förmiddagen fick jag ett mail från föreståndaren som beklagade över det som hade hänt, och ville diskutera med mig om hur vi skulle göra i fortsättningen. Själv skrev jag att det gick bra, sedan frågade jag ifall den andra människan jag mailade till så kunde vara med. På något sätt känns det tryggare att vara lite fler än bara två, tycker jag. Och efter någon stund kom det ett ja.

I bilen på vägen till simhallen pratade vi med min assistent om kommentaren jag fick, hur jag upplevs som en negativ person och skriver negativt. ”Har man tänkt hur mycket energi du måste använda, eller hur mycket hjälp det behövs? Du är inte negativ utan ger påpekningar.” ”Ja, jag lever inte i bomull.” Och jag sade att jag svarade inte på den kommentaren. Ibland känns det skönt att höra vad någon tycker om en.

Lite roligt känns det att märka hur jag har blivit bättre att gå i och ur bubbel polen, även om mina fötter ville halka på det hala golvet. Dagens vattenterapi gick bra.

Sen kom mamma på en snabb besök, och med sig hade hon hunden. Ja det var trevligt när jag inte hade väntat mig det. Här hos mig fick den lilla sötnosen en knackkorv, den måste ju veta att det lönar att komma hit. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.