Trevligt att komma hem

Jag har nog njutit av att vara helgen hos mina föräldrar. Det gav mig mer energi, och få glömma bort alla vardagsbekymmer eller de är inte bekymmer, utan små saker som kan vara irriterande och får mig att kämpa för mitt eget bästa. Att få vara med nära och kära gör mig starkare, bara närheten ger kraft åt mig, samma effekt gör när jag får prata med någon av mina vänner,

Innan jag kom hem till boendet, pratade jag med en vän, roligt att höra hur den andra har det. Det blev att jag tog en taxi hem på kvällen. Ja det kändes trevligt att komma hem och få se mina citrus träd, som verkade må bra och dem vill jag sköta om. Vi packade med personalen min simväska för morgondagens vattenterapi innan det blev dags för kvällsmål, likaså mina kvällsbestyr men nu var det jag som föreslog hur vi skulle göra eftersom kvällsmålet var vid halvåtta tiden. Sedan hann vi också vattna citrus träden som verkade lite torra även om de hade fått vatten igår. Kändes bra att hinna göra saker när det fanns tid.

Ja nu känner jag mig redo för en ny vecka och nya utmaningar. Jag håller på och lyssnar via storytel på ljudboken

Armlös, benlös men inte hopplös Med Mikael Andersson

Och innan dess lyssnade jag på
Ända in i märgen med Annika Taesler , är en gripande bok om en ridryttare som faller av en häst och bryter nacken. Får en ryggmärgsskada och försöker kämpa att börja med ett nytt och annorlunda liv.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.