Nu över till något annat

Jag tänker inte ha ont samvete, bara för att vara ärlig och berätta här på bloggen. hur vardagen för mig är i verkligheten . Det finns människor som tror väl att jag borde leva i bommul, men mitt liv är precis som alla andras trots att jag har ett funktionshinder. det kommer bättre och sämre dagar.

Nu över till något annat, jag har bestämt mig för att inte grubbla över kommentaren. I morse fick jag möta en förvånad blick, en liten söt hund som satt på en stol vid köksbordet, och undrade var maten var. Med lite skratt jagades hunden ner från stolen.Sen tog jag den vanliga promenaden i pyjamas, för att gå o. se på blommorna. Tänk att Mirakelblomman som togs fram i ljuset för någon månad sedan, hade nu börjat skjuta upp nya skott..

På förmiddaggen var vi med mamma och handlade. Mot eftermiddagen började det att blåsa och snöa.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.