Borde jag le och ta emot allt?

Det kom en kommentar. Någon som tyckte nog bra för mig att läsa bloggen men frågade varför jag skriver så negativt om folk och tycker synd för deras skull. Och att jag borde vara mer positiv som person.

Nu är det frågan om mitt liv, allt är inte dans på rosor. Det jag strävar till är att skriva allmänt om saker som fungerar eller inte. Borde jag då le och ta emot allt? Mitt svar är nej, för att då skulle jag tro må sämre! Det går inte att acceptera allt här i världen. Vet att bloggen inte behagar alla, och då är det upp till var och en om man vill läsa den eller inte.

Kände att jag blev tvungen och ta bort kommentaren , själv tyckte jag att det var lite osaklig. Det skulle vara en lögn om jag börjar försköna mitt liv .

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.