Duger som jag är

Alltid någon gång stöter jag på, att människorna kan lätt börja jämföra en funktionsnedsättning med andra besvär vi alla kan ibland ha t.ex. huvudvärk. I min mun blir det en konstig eftersmak och lite av nervärdering, liksom någon skulle veta hur jag har det.

Att jag har ett handikapp som syns utanpå, för min egen del är jag okej eftersom det har jag levt med hela mitt liv. Människor som jag har omkring mig, för dem duger jag som jag är. Mitt budskap är. ”Bedöm inte någon person innan du har lärt känna och vet mera om människan.” Se nu på mig, jag har nästan alltid något på gång. Jag sitter inte länge stilla, alltid dyker det något upp innan jag vet vad som kommer att hända. Hellre skulle jag vilja påstå att mitt funktionshinder får lov och hänga med mig, medan jag lever ett bra liv.

Dagen var igen en solig och vacker, lite kallare men inte för kylig. I morgon är jag ledig, när vi ska med boendet och handikappvården göra min serviceplan.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.