Solig dag

Det var härligt att solen skina igen. Gårdagens värme hade fått snön att smälta och dagens lilla köld gjorde till is o. halt på vägarna, dessutom var de ojämna också. Utanför mitt jobb var det bilar och en plogbil som stod i vägen till innergården, så Vippari fick ta någon extra varv runt huset för att komma dit och hjälpa mig ut.

Nu tog jag rullstolen med in till simhallen, det var ju smått halt och jag ville inte halka. Sen blev det att vi med assistenten hann vara 25 minuter i bubbel polen innan min vattenterapi började. Det kändes skönt och min arm slappnade av. Dagens vattenterapi var bra och mångsidig.

Efter simhallen for vi på kebab till Korv Görans. Medan vi satt och åt, fick vi sällskap av en funktionshindrad kvinna. Det känns alltid smått roligt när någon blir förvånad över hur mycket jag äter. 🙂 Här hemma drack jag kaffe, hade inte druckit sedan i morse så det smakade gott. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.