Skickade vändagskort

I år har jag inte hunnit fundera på att skicka kort till vändagen. Minns att jag i fjol tog och skickade kort via mobilen, som gick behändigt. På förmiddagen satte jag framför datorn, gick in på postens webbsidor och tittade om man kunde skicka därifrån. Jodå det gick det. Så jag tog o. skrev några kort, vips och allt var klart. Kände mig nöjd. 🙂

Det är mulet och ganska klottigt när det är kring noll grader. För en stund sedan var personalen och hjälpte mig med något. Då fanns det tid att passa om mina citrus träd behövde vatten, vilket de behövde särskilt nu när de är omplanterade. Det är roligt att ha något att pyssla om. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.