Man skall inte dra slutsatser

Jag hör eller läser när människor drar

sina slutsatser om

hurudan jag är,

när min kropp inte

fungerar så har jag

funktionsnedsättning

i huvudet också.

Senast idag var det

någon som skrev till

blogg fb, vars dotter

hade umgåtts mig

för 25 år sedan.

Det är människor

jag har träffat,

och det är nästan

omöjligt att komma

ihåg.

Följande mening var:

”Jag förstår att du är

funktionshindrad.”

Då kände jag mig

dumförklarad,

svarade att jag

är nog klar i

huvudet även om

kroppen inte funkar.

Nu var jag kanske fräck som tog upp denna menig här på bloggen, blev inte arg utan bara förvånad. Jag skulle vilja att folk inte skall dra slutsatser för tidigt om en funktionshindrad person. På frågan om vilka hjälpmedel jag har i bassängen, lämnade jag obesvarat. Jag var inte på humöret efter dendär meningen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.