Snövädret bara fortsätter

Jag börjar nog bli trött på snövädret som bara fortsätter och fortsätter. I morse var det några minusgrader och snö som föll ner men till kvällen var det ganska vått. Det kändes bra att få tvättat två maskiner med kläder, och tänk att få se bottnet på tvättkorgen. Annars tog jag det lugnt, såg på webbtv eller tv.

På eftermiddagen var jag med mina gudföräldrar på fotbollsmatch. JARO spelade mot AC Oulu, denhär gången blev det en förlust med 1 – 3. Utanför Tellus Hallen var det mycket bilar, men därinne var det ganska lite folk. Efter matchen for vi och äta till O´Leary´s. Jag åt en husets hamburgare men utan bröd, med biff, ägg och bacon. Det var en god hamburgare. Ja det var en bra dag. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.