Ler när jag ser citron trädet

Ja i detta snöväder behövs det något som piggar upp en, när jag kom hem så började det snöa ännu mer. Vid kaffet kom jag överens med handledaren, att vi skulle se då det blev lämpligt med tid att plantera om citrus träd. Nu hann jag inte dricka upp den sista kaffeslurken, innan hemleveransen av citron trädet kom, vet att det låter lite knasigt att ta leverans för någon längre sträcka, men jag ville ju ha trädet och klara mig på egen hand. 🙂

Köpte samtidigt krukan och Medelhavs jorden som är för citrus träd. Jag blev riktigt glad när personalen hade tid att genast och hjälpa mig med att plantera om mina citrus träd. Nu funderar säkert många av er om citronerna går att äta, och svaret är ett ja. Känns bra att få ny jord till träden så de börjar att må bra. 🙂 Ler när jag ser citron trädet, vet att jag är både knäpp och galen men det får man väl vara ibland. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.