Dinglande fötter och bortgjord tjej

Det är lite konstigt att jag inte har kunnat ladda upp blogginlägg från mobilen på dagen, först mot kvällen har det lyckats. Tja, det här kallas väl för den ”underbara” tekniken, märkte också att bilden från förra inlägget hade försvunnit och nu fick jag redigera o. lade dit på nytt.

I morse var det lite halt när jag skulle köra med elrullstolen in i Vipbussen, körde lite på sidan av rampskenan, då fick jag backa o. försöka på nytt. Då gick det nog bättre. När jag kom in till jobbet och fick hjälp med jackan, plötsligt märkte jag att elrullstolens fotstöd gav efter och ramlade ner till golvet. Vaktmästaren sökte verktyg för att försöka spänna skruvarna, men lyckades inte. Inne på kontoret ringde jag till dagliga verksamheten och berättade om det som hade hänt. Vi kom med personalen överens att vi skulle se på det när jag kommer hem.

Ja jag fick sitta med dinglande fötter i luften resten av arbetsdagen, kändes lite jobbigt när fötterna inte fick stöd. I Vipparin på vägen hem var det en äldre människa som klappade mig utan att jag var förberedd, jag ville bara dra mig undan. Jag är en som inte tycker om när någon främmande människa rör vid mig, det kommer för nära, ja jag vet att jag har skrivit om tidigare. Det är annat när min personal eller vänner gör det, och jag vill inte mena illa. Visst förstår jag de som tycker att jag är söt, men ett avstånd vill jag ändå ha.

När jag kom hem fixade en av personalen mitt fotstöd, medan jag satt och drack kaffe. Känns bra när det finns någon som kan nästan allt.

Alltså jag kände mig lite bortgjord tjej, när vi med fysioterapeuten gick igenom beslutet från Fpa. Jag hade ansökt 45 gånger vattenterapi men fick 30, så till sist och slutligen var det riktigt bra. Dessa papper kan vara lite invecklade att förstå sig på. Det blev avslappning o. på kvällen lite trampning.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.