Detta kan inte accepteras

Nu när jag skulle sätta rubriken till inlägget, flera gånger fick jag radera eftersom just nu finns det så mycket känslor i mig både av förundran och arghet.

Idag kom beslutet från FPA om terapierna. Det hände igen, man förklarar mig som ”frisk” och har inget funktionshinder eller funktionsnedsättning. Mina terapier skulle gälla bara ett år framåt, vattenterapi gångerna har man dragit ner ganska drastiskt. I beslutet fanns det inte ett ord om rehabiliteringsplanen som jag ansökte. Helt enkelt kan detta inte accepteras, jag måste göra något men behöver hjälp. Kanske jag borde börja videofilma hur jag rör mig.

Jag följer med själv medierna hur det talas om besparingar i samhället, och är fortfarande av den åsikten att det görs på fel sätt. Den senaste tiden har det varit aktuellt om åldringarnas välmående på en del vårdhem. Tänk att ett beslut fick mig upprörd, jag får lov och börja kämpa på igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.