En siffra kan göra mycket

På förmiddagen kom det ett mail, där man först påstod att kontonumret jag fick skulle ha varit rätt. Och bara någon minut senare kom det ett mail till, nu bad man ursäkt om att en siffra hade blivit borta. Jag, min tokstolle ville ta o. testa kontonumret, försökte göra det i smyg. Nu kunde jag betala räkningen o. tänk vad en siffra kan göra mycket, tja, det är väl lite fuffens som jag har på gång. De som känner mig väl så borde veta hurudan jag är. 🙂

Idag var snöfallet mindre än igår men det har nog kommit tillräckligt av snö. Det är kring minus sju, åtta grader. Men just när jag hann säga det, såg jag att det hade börjat snöa igen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.