Snöväder och tid med familjen

Jag tyckte själv om gårdagens opera Carmen som var fin. Kom sent hem, åt något smått innan jag gick och lade mig. Idag på förmiddagen kom snövädret och det snöar fortfarande, det har kommit massor med snö o. man har lovat mer tills i morgon. Inget vidare för varken människor, bilar, rullstolar eller djur, ja, det är ju bara min åsikt men någon annan kan tänka annorlunda. Temperaturen är kring -9, -10 grader, och ibland blåser det ganska friskt.

På eftermiddagen var vi med min familj till O´Leary´s och åt tillsammans. Trevligt att vara ute och äta, ha lite tid för varandra. Jag åt en god och ganska stor biff, som min mamma inte trodde att jag skulle orka men jag gjorde det. Ja jag äter ganska mycket o. bra. Vi var nästan de enda på restaurangen, så vi fick bra betjäning. 🙂

Redan innan vi for ut och äta, var jag med en viss risk och gjorde en mobil uppdatering. Lite smart var jag ändå att jag kollade upp när autoanswer applikationen var uppdaterad, såg att den senaste uppdatering var i december. Då vågade jag göra det, så när vi kom hem lånade jag min mammas telefon för att testa ringa till mig själv o. se att allt fungerade. Och yes, autoanswer fungerade!! 🙂

Ibland kan vädret ställa till nästa dags program på grund av snöplogning, min assistent skrev ett meddelande att man inte kunde komma fram i snön. Då tyckte jag att det var bäst och hoppa över morgondagens vattenterapi.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.