Shopping dag

När jag i morse höll på att klä på mig, kom vår granne och hunden med tidningen. Vet vad det var som satt fart på att jag klädde själv på mig så snabbt, att jag hann se hunden. 🙂 På dagen sken solen och det var kring -13 grader, till eftermiddagen blev det mulet.

Det blev en shopping dag på stan. På Prisma hade citrus träden kommit, jag behövde inte se många gånger på mamma som visste att jag ville köpa o. det gjorde jag också. Men sen i smyg har jag kanske ett citrus träd till på kommande, fast det är jag tyst om än så läng. Ja sen köpte jag lite vad jag behövde såsom tvättmedel och nattbyxor. 🙂

Min bror kom och hälsade på oss, hunden var med också. Ikväll ska vi med mamma och pappa se Carmen på a Live Opera i Schaumansalen.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.