Ja tänk om…

På dagens fysioterapi funderade vi med min terapeut, att vad konstigt att mitt beslut för terapierna från FPA inte har kommit. Själv berättade jag att härifrån boendet hade man ringt till FPA och frågat efter mitt beslut, då sade de att det borde komma inom kort. Och vad månne det skall betyda?

Med rätt borde vi ha haft en paus nu i vattenterapi, en månad är ganska lång tid. Ja tänk om jag inte får terapi på en månad, då skulle min kropps rörlighet bli sämre. Man förstår nog inte alltid hur Folkpensionsanstalten tänker. Idag blev det mångsidig fysioterapi.

Jag bad personalen byta mina sängkläder, och det kändes bra att få det gjort. Ikväll trampade jag 7,5 km. 26, 27 min. 🙂

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.