En ny grej

Här tidigare skrev jag om att man i vår stuga försöker införa en ny grej, det är att vi skulle äta kvällsmålet en timme senare. Nu har vi testat det några kvällar, ja det har gått bra att göra kvällsbestyren utom tandborstning före kvällsmålet. Meningen med detta är att mellanrummet mellan kvälls- och morgonmålet inte ska bli för lång, Själv måste jag få mina salt bitar ibland. då smyger jag till mitt kylskåp och tar en knackkorv eller två. 🙂

Tanken är ju bra, får se hur länge det tar för handledarna att vänja sig med den nya saken. En del saker tar längre tid än andra, innan de går igenom då det gäller förändringar.

Det har varit varmare väder sådär kring minus sju grader men mulet. Jag har ingenting emot att det skulle vara varmare.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.