Dags att fara till jobbet

I morse blev det för en stund konstig känsla, när handledaren som var hos mig sade att någon annan av personalen hade trott att jag var ledig ännu idag. ” Nu ser det ut som om jag ska fara till jobbet” svarade jag. Det blev fort att gå och kolla ifall man hade hunnit avboka Vippari men lyckligtvist hade man inte gjort det.

Ja det var dags att fara till jobbet igen. Först trodde jag att det var inget jobb och göra, men sen hittades några lappar att skriva in på datorn. Nå, det gjorde jag i en nafs efter lunchen.

Hemfärden med Vipbussen blev en sådär 40 minuters resa. Sen gick det så att chauffören kvitterade i misstag bort mig, även om jag satt ännu i bussen. Och när jag äntligen var framme, tänkte man glömma bort att elrullstolen var fastspänd. Man bad nog om ursäkt för allt, jag var lagom trött efter att ha åkt genom hela halva stan.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.