Hur skall man få människorna att förstå

I morse fick jag lära en ny personal, men en av handledarna var med och visade hur mina morgonbestyr gick till. Det visade sig att den nye var svenskspråkig, då berättade jag att själv var jag det också, sedan började vi sinsemellan tala svenska. Allt gick ganska lätt tyckte jag, och sen fick jag höra att man hade läst min bok också. 🙂

Ledig från jobbet och en dag på den dagliga verksamheten. Efter allsången sjönk jag i mina egna saker som hade med boken att göra. Till exempel bad jag ett offert från Forsbergs Tryckeri. Mailade till både CP- och invalid förbundet där jag berättade att det kommer en finsk översättning av boken. CP- förbundet var genast intresserad av det.

Det har kommit två studeranden, rätt så unga tjejer. Den ena kom med oss promenaden och gick bredvid min elrullstol, härligt när det hade blivit varmare under -10 och mulet med ett litet snöfall. Jag försökte småprata med tjejen: ” Det är trevligt att dagarna har blivit ljusare.” ”Kom så går vi över vägen.” Fick jag till svar och såg en viftande hand. Sen mumlade jag för mig själv: ” Jag behöver inga råd” Hur skall man få människorna att förstå att mitt huvud fungerar även om benen inte gör det.

Kram 🙂

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.